Dear EU visitors, this website uses cookies. If you're not okay with that please leave this website. What are cookies?

Welcome

КОМИТСКИ ПЕСНИ (текстови) >>


Почитувани посетители,

Поради антидржавната и предавничка политика на „македонските“ политичари кои од 1991 година до денес, заради свои лични интереси, како и за интересите на туѓи држави, ги распродаваат државните симболи и национални интереси на Македонија, а во тек е продавање на најсветото нешто — ИМЕТО на нашата родина МАКЕДОНИЈА — името кое е извезено на крвавите знамиња под кои се бореле и гинеле нашите револуционери, опеани во комитските песни;
Како и поради немата согласност на народот, кој свесно застанува зад продажбата на името на својата татковина;

Во знак на протест, оваа интернет страница е ставена во мирување.

17.11.2017


Tags: makedonski komitski pesni македонски комитски песни macedonian komitadji songs macedonia македонија македония